slusaonica01
livestream01

aaposlije

Otok Pag bit će jedna cjelina te za putovanja na otoku Pagu nije potrebno izraditi propusnicu, potvrdio je Stožer civilne zaštite RH. Navedeno je kako će otok Pag biti jedna cjelina u smislu Odluke o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj.


Naime, zbog sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, svim je osobama koje imaju prebivalište ili boravište u Republici Hrvatskoj zabranjeno napuštanje područja županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište. No, Stožer je prihvatio prigovore koji su došli s otoka Paga koji je administrativno podijeljen na dvije županije, Zadarsku i Ličko-senjsku. Zbog toga bi provođenje Odluke o zabrani napuštanja županije prema mjestu prebivališta ili boravišta u Republici Hrvatskoj mnogim otočanima stvaralo nepotrebne i nelogične prepreke.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK