slusaonica01
livestream01

Radio Pag Pomoc stradalima u potresu

Ravnateljstvo Civilne zaštite RH izvijestilo je da se pomoć stradalima u potresu može dostaviti najbližem Crvenom križu.Također, i uplata novčanih priloga za pomoć stradalima može se izvršiti na račun Crvenog križa.
„Zbog velikog broja upita u vezi prikupljanja i dostavljanja humanitarne pomoći građanima Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom sve donatore upućujemo kako humanitarnu pomoć u obliku prehrambenih proizvoda, higijenskih potrepština, odjeće, obuće i slično mogu dostaviti u prostorije Crvenog križa,“ objavilo je Ravnateljstvo Civilne zaštite.


Ponude za opremom, mehanizacijom i slično mogu se dostaviti na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković pozvao je građane koji žele poslati pomoć na potresom pogođena područja da to učine putem Crvenog križa ili Civilne zaštite.
Pomoć za stradale u potresu prikuplja i Gradsko društvo Crvenog križa Pag. Kontakt: 023 611 165 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK