slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Pag za stradale u potresu

Stanovništvo otoka Paga pokazalo je veliku solidarnost sa stradalima u potresu u Petrinji, Sisku, Glini i okolnim područjima. U svim otočnim mjestima, u svim jedinicama lokalne samouprave, prikupljena je velika količina pomoći koja je upućena ili će biti upućena na područja pogođena potresom. Otočani su pokazali želju za davanjem pomoći odmah nakon što je objavljena vijest o posljedicama razornog potresa.

U prikupljanje pomoći uključile su se gradske i općinske uprave, institucije, vatrogasci, klubovi, udruge, pojedinci, svi s iskrenom željom za pomaganjem onima kojima je pomoć potrebna. Mnogi na otoku, ali i oni koji nisu s otoka, a na otoku imaju smještajne kapacitete, ponudili su smještaj obiteljima iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta pogođenih potresom. Otok Pag je, pomažući stradalima u potresu, pokazao veliko srce, otočani su pokazali iskrenu i duboku solidarnost sa stradalima u potresu i iskazali se u brzoj i učinkovitoj organizaciji prikupljanja pomoći. Tako su otočani, od Tovarnela do Miškovića, od jedne do druge strane otoka, pokazali kako žele, mogu i znaju pomoći onima kojima je pomoć potrebna. Otočani su pokazali visoku razinu humanosti, pokazali su zajedništvo sa stradalima u potresu, ali i s cijelom Hrvatskom koja se ujedinila u pomaganju unesrećenima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK