slusaonica01
livestream01

Radio Pag Gradonacelnik Ante Fabijanic o uzgajalistu bijele ribe

Nakon što je završena zakonska procedura oko Studije utjecaja na okoliš uzgajališta bijele ribe kod Mauna, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić izrazio je zadovoljstvo što će se taj projekt uskoro realizirati.


"Za Grad Pag to je vrlo značajno, jer se radi o pogonu u kojem će se otvoriti oko trideset radnih mjesta," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Fabijanić. "Taj projekt je u skladu sa županijskim i gradskim prostornim planovima. Tvrtka Cromaris poštuje sve ekološke standarde, sve će se raditi po standardima Europske unije, a Cromaris je prva na Jadranu u poštivanju ekoloških standarda. Grad Pag je zainteresiran da taj projekt zaživi, jer se odmah na početku otvara trideset radnih mjesta. Vjerujem da će taj projekt i dalje razvijati i da će u budućnosti biti i više radnih mjesta. Uzgajalište bijele ribe kod Mauna sigurno će doprinijeti razvitku Grada Paga. Građani su na javnom izlaganju iskazali interes za ovaj projekt i nije bilo niti jednog negativnog komentara. Dapače, svi komentari bili su jako pozitivni," rekao je gradonačelnik Ante Fabijanić.
Uzgajalište bijele ribe kod Mauna počet će raditi iduće godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK