slusaonica01
livestream01

Radio Pag Lucka ispostava u Pagu

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić bio je na sastanku u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u Zagrebu, a tema sastanka bila je Lučka ispostava u Pagu. Kako je za Radio Pag rekao gradonačelnik Fabijanić, na sastanku je dogovoreno otvaranje Lučke ispostave u Pagu i to u roku od mjesec dana. Zaposlit će se jedan djelatnik i Lučka uprava radit će svakog radnog dana u punom radnom vremenu.


"Grad Pag mora imati Lučku ispostavu, jer velik broj domaćih ljudi treba usluge te službe. Zadovoljan sam onim što je dogovoreno i molim građane za još malo strpljenja," rekao je gradonačelnik Fabijanić.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK