slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Crveni kriz Pag Darivanje krvi

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Pag, u ponedjeljak, 18. siječnja, u Kneževom dvoru od 8:30 do 11:30 sati održat će se akcija darivanja krvi. Gradsko društvo Crvenog križa Pag poziva sve dobrovoljne darivatelje krvi i one koji to žele postati, a u dobi su od 18 do 65 godina, da se odazovu na akciju DDK. Potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu i knjižicu DDK. Prije davanja krvi preporučuje se popiti dovoljno vode i pojesti lagani obrok. Gradsko društvo Crvenog križa Pag napominje kako će se akcija dobrovoljnog davanja krvi fotografirati.


"Svaki darivatelj krvi je heroj, a krv doslovno jedini dar od srca koji možete nekome pokloniti i spasiti život. Stoga darujte krv i postanite heroji!," navode u Gradskom društvu Crvenog križa Pag.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK