slusaonica01
livestream01

Radio Pag Dario Graso kandidat za gradonacelnika Paga

Dario Grašo, aktualni predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga i nekadašnji predsjednik GO SDP-a Grada Paga, izdao je priopćenje za javnost u kojem navodi:
Dragi prijatelji, Paškinje i Pažani, mještani svih naselja od Šimuna do Miškovića i Vlašića. Nezavisna grupa građana izabrala me je za svog kandidata za gradonačelnika Grada Paga na predstojećim lokalnim izborima.

Prihvaćanjem kandidature prestajem biti članom SDP, te lišen bilo kakve stranačke stege te diktata iz središnjica i centara moći, slobodnog srca ulazim u izbornu utakmicu. Moji najbliži suradnici su sadašnji vijećnici Gradskog vijeća Grada Paga: Domagoj Vičević, Dražen Crljenko, Edo Komadina, Veljko Pernar te nezavisni kandidat za skupštinu Zadarske županije Josip Zubović-Pipe. Cilj nam je zaustaviti sadašnju izvršnu vlast u bezidejnom lutanju i zaustaviti strahovladu koja je nametnuta te dovela Grad do enormnog proračunskog manjka. Grad Pag je počeo gubiti sve ono što ga je činilo gradom. Ostala je samo povijest, koja je bogata i sadržajna, ali od toga se ne živi. Zadaća nam je vratiti Gradu Pagu sjaj koji je imao i stvoriti preduvjete za povratak mladih i dolazak novih ljudi i obitelji. Promjene kreću od svakog od Vas, Vaše obitelji i prijatelja. Mi smo usredotočeni te imamo viziju i cilj da te promjene i napravimo. Bit ću krajnje iskren gradonačelnik jer ja ne znam drugačije. Bit ću gradonačelnik koji živi za Pag i živi Pag, jer sam to i dokazao svojim društvenim radom u mnogim udrugama u kulturi i sportu te svojim dosadašnjim političkim angažmanom. Bit ću prisutan u svakom kantunu našega Grada. I za kraj: Nikada me nitko neće uvjeriti da ovaj Grad voli više od mene.

Nezavisni kandidat za Gradonačelnika Grada Paga
Dario Grašo

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK