slusaonica01
livestream01

Radio Pag Postavljanje ograde na vrticu u Pagu

Na zgradi Dječjeg vrtića Paški mališani Pag odvijaju se radovi na skidanju dotrajale željezne ograde i postavljanju nove. Radovi su vrijedni oko 500. 000 kuna. Sredstva za zamjenu ograde osigurali su Ministarstvo regionalnog razvoja, Grad Pag i Dječji vrtić Paški mališani Pag.


"Od svih građevinskih problema na zgradi vrtića odlučili smo najprije riješiti problem ograde," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Prema projektu, ograda je trebala biti od inoksa, međutim napravljena je od običnog željeza najniže kvalitete. Ta ograda je zahrđala, od nje su se otkidali komadi i bila je opasna za djecu."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK