slusaonica01
livestream01

Radio Pag Na Lokunji ce se urediti sportski centar

Grad Pag je uspješno završio postupak rješavanja imovinskopravnih odnosa na zemljištu na Lokunji na kojem se nekada nalazio klub i sportski centar Olympico. Grad Pag se kao vlasnik i posjednik uknjižio na zemljište površine 10. 600 m2. U skladu sa zakonom, a prije uknjižbe, određena je granica pomorskog dobra te je definirana granica između zemljišta koje pripada Republici Hrvatskoj i zemljišta koje pripada Gradu Pagu. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je za Radio Pag kako gradska uprava, sada kada je vlasništvo konačno riješeno, ima velike planove za zemljište na Lokunji.


"Na tom području bit će sportski centar kakvog Grad Pag mora imati i koji će biti na raspolaganju svima koji se žele baviti sportom, prije svega mladima, a uz to, uredit će se i parkiralište," rekao je gradonačelnik Fabijanić. "Igralište za tenis i za nogomet će se dodatno urediti, a zgrada će, nakon obnove, postati biciklistički centar gdje će se iznajmljivati bicikli. Sportski centar bit će i u funkciji turizma, posebno biciklizma, a turistima će biti na raspolaganju i drugi sadržaji."
Kako je rekao gradonačelnik Fabijanić, najprije će se urediti kameni zid, postavit će se ivičnjaci oko parkinga i posaditi drvored.
"Na tom području želimo napraviti kvalitetno parkiralište i zbog toga će se urediti drvored kako bi stabla, kada nakon par godina narastu, stvarala hladovinu na parkiralištu," rekao je gradonačelnik Fabijanić.
Parkiralište će se asfaltirati od budućeg sportskog centra do Latina, a u drugoj fazi uređenja, obnovit će se postojeća zgrada.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK