slusaonica01
livestream01

Radio Pag Davor Fabijanic s predsjednikom Vlade Andrejom Plebkovicom

Zamjenik gradonačelnika Grada Paga Davor Fabijanić u Zadru je sudjelovao u dijelu programa posjete predsjednika Vlade RH i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića Zadarskoj županiji. S Davorom Fabijanićem u Zadru bio je i Stipe Žunić, predsjednik GO HDZ-a Grada Paga.

Tijekom boravka u Zadru, zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić je s predstavnicima resornih ministarstava potpisao dva ugovora za Grad Pag vrijedna 600. 000 kuna. Prvi ugovor je potpisan za nastavak uređenja Doma kulture za što će Vlada osigurati 100. 000 kuna. Drugi ugovor potpisan je za nastavak uređenja zgrade Osnovne škole Jurja Dalmatinca, odnosno za uređenje prvog kata školske zgrade. Za taj projekt Vlada će, preko resornog ministarstva, osigurati 500. 000 kuna.

„Ovi ugovori koji su potpisani su velika podrška projektima koje radimo i zadovoljan sam s tom podrškom, jer smo i u vrijeme krize izazvane pandemijom i smanjenja proračuna, puno toga napravili i puno se toga radi. Zbg toga svaka potpora ima veliko značenje. Zahvaljujući ovim ugovorima i sredstvima koja smo dobili, nastavit ćemo s uređenjem Doma kulture kako je bilo i planirano, a nakon što je uređen drugi kat osnovne škole, možemo raditi i na uređenju prvog kata. Zahvalan sam Vladi i predstavnicima ministarstva koji su nas podržali,“ rekao je zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je kako je izuzetno zadovoljan potpisanim ugovorima.

„Nismo se zaustavili zbog pandemije i smanjenih prihoda u proračunu, nismo odustali od naših glavnih ciljeva, a glavni cilj nam je poboljšanje uvjeta života svih stanovnika Grada Paga. Kroz protekle četiri godine puno toga je napravljeno, a u ovom trenutku rade se brojni projekti u velikoj vrijednosti. Sredstva koja su sada dobivena iskoristit će se za drugu fazu uređenja Doma kulture, a u prvoj fazi je popravljeno krovište. U zgradi osnovne škole uređen je drugi kat i tako su stvoreni uvjeti za rad u jednoj smjeni. Sada će se krenuti i u drugu fazu uređenja školske zgrade, znači radit će se prvi kat i to će također biti za podizanje kvalitete rada u školi. Raduje nas podrška Vlade i zahvaljujem u ime Grada Paga i predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću i ministrima,“ rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK