slusaonica01
livestream01

Radio Pag Prekinuta sjednica Gradskog vijeca Grada Paga

Nakon osam odrađenih točaka dnevnog reda, 24. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga je prekinuta. Razlog prekida sjednice obrazložio je Dario Grašo, predsjednik Gradskog vijeća.
"U cilju zaštite institucije Gradskog vijeća, zbog gradonačelnikovog kršenja zakona i Statuta Grada Paga, prekinut ću ovu sjednicu. Nastavak ove sjednice ovisit će o ponašanju gradonačelnika i o nastavku sjednice bit ćete obaviješteni," rekao je Dario Grašo, predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga.


Prekid sjednice uslijedio je nakon izlaganja devete točke dnevnog reda "Problem nesuradnje gradonačelnika Grada Paga i predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga". Dario Grašo je vijećnicima iznio problematiku nesuradnje između njega i gradonačelnika, navodeći kako se obratio Ministarstvu uprave, a odgovor je dostavio državni tajnik navodeći kako se ministarstvo ne može miješati u odnose dužnosnika u jedinici lokalne samouprave. O toj temi se povela kratka rasprava, a nakon toga je Dario Grašo prekinuo sjednicu. Tonski snimak cijele sjednice emitiran je u programu Radio Paga, a moći će se poslušati na You Tube kanalu Radio Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK