slusaonica01
livestream01

Radio Pag Komentar gradonacelnika na sjednicu Gradskog vijeca

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić komentirao je prekid 24. sjednice Gradskog vijeća Grada Paga.
"Sramota je da je predsjednik vijeća sazvao radnu sjednicu na Dan Grada Paga. To se nikada u povijesti Paga nije dogodilo. Mislim da ga može biti sram zbog toga. Na sjednici nije bilo spomena o velikoj stvari za Pag, a to je Bula kralja Bele IV. kada je Pag postao Slobodni kraljevski grad.

To je pravo ponižavanje Gradskog vijeća, Grada Paga i stanovnika Grada Paga. On je ponizio našu prošlost na koju smo ponosni. Da je barem nešto napravio da se na sjednici spomene taj dan, ali ništa. Bio sam na sjednici i jasno sam rekao da je Dan Grada i da se to tako ne radi. To što je prekinuo sjednicu pokazuje koliko su mu važni i Javna vatrogasna postrojba i civilna zaštita i drugo što je bilo na dnevnom redu. Ponavljam, na Dan Grada Paga nije se smjela održati radna sjednica Vijeća, ali kada je već tako napravio, onda je mogao barem odraditi dnevni red do kraja. To pokazuje da su mu važni samo izbori. I to je isto tako sramota."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK