slusaonica01
livestream01

Radio Pag Dario Graso Priopcenje

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga Dario Grašo izdao je priopćenje za medije u kojem navodi:
Odluka o raspuštanju gradskih i općinskih vijeća nije donešena na sjednici Vlade RH u četvrtak, niti je bila u dnevnom redu. Stoga je objava gradonačelnika da je sazivanje 24.sjednice Gradskog vijeća bila predizborni trik, obična farsa i očita gradonačelnikova manipulacija građanima Grada Paga. Četvrtak je prošao, vijeća nisu raspuštena, a gradonačelnik i dalje laže bez da trepne.

Dakle, za nastavak prekinute sjednice ima još vremena, te nam je i cilj započetu sjednicu odraditi do kraja ako se za to stvore uvjeti. Nastavak prekinute sjednice ovisi o namjerama gradonačelnika, odnosno o njegovom poštivanju Zakona o lokalnoj samoupravi i poštivanju Statuta Grada Paga. Potez koji je napravio gradonačelnik prije rasprave o Zaključku o izmjeni i dopuni UPU obalnog pojasa Prosika-Golija te točke o nesuradnji sa Predsjednikom Gradskog vijeća slikovito govori o načinu vladanja istog. Napustio je sjednicu kao kukavica znajući da nije u pravu i da je u sukobu interesa. Njegova konstatacija u jednom od prijašnjih članaka na portalu Radio Paga da nemam prava na tražene dokumente niti da ću ih dobiti, graniči sa ludilom i zorno očitava kako se gradonačelnik odnosi prema izabranim vijećnicima Gradskog vijeća. I za to svoje "ludilo ", jer ne pronalazim više riječ koja bi opisala ovakvo ponašanje gradonačelnika, ima podršku od vijećnika HDZ-a. Mi ćemo biti ustrajni u našem cilju, a to je da ne može nitko biti iznad odluka Gradskog vijeća Grada Paga. Grad Pag je prvi svoj Statut imao još daleke 1433 godine. Naša je obveza poštivati odredbe važećeg Statuta kojeg smo usvojili na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća i nećemo dozvoliti da bilo tko manipulira Gradskim vijećem.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Paga

Dario Grašo

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK