slusaonica01
livestream01

Radio Pag Uskrsni blagdani

Ovogodišnji uskrsni blagdani, za razliku od uskrsnih blagdana prijašnjih godina, nisu mogli biti pokazatelj nadolazeće turističke sezone. Zbog pandemije i mjera koje se mijenjaju prema trenutnim okolnostima, ništa se ne može predviđati, navode turistički djelatnici. Na otoku je za uskrsne blagdane bilo gostiju, ali znatno manje od željenog.

Prednjačili su vikendaši, a bilo je i Nijemaca, Čeha i Slovenaca. Slovenci su, za uskrsne blagdane, najbrojniji gosti, međutim, zbog strogih epidemioloških mjera u Sloveniji, bilo ih je znatno manje nego prijašnjih godina. Njemačka je, samo nekoliko dana pred blagdane, Hrvatsku uvrstila na "crvenu" listu rizičnih zemalja, tako da ni Nijemaca nije bilo u očekivanom broju. Uskrsne blagdane pokvarilo je loše vrijeme, bura i niske temperature zraka, zbog čega su neki gosti otišli ranije od planiranog. U nekoliko turističkih agencija koje popunjavaju turističke kapacitete na području otoka Paga, za Radio Pag su rekli kako od ovogodišnje turističke sezone ipak očekuju rezultate na razini prošlogodišnjih.
-Ne očekujemo pad, dapače, mogao bi se dogoditi porast broja dolazaka i noćenja, jer mnogi stručnjaci smatraju kako bi se stanje s pandemijom moglo poboljšati krajem svibnja ili u lipnju, navode.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK