slusaonica01
livestream01

Radio Pag Izgradnja rotora u Pagu

Radovi na izgradnji rotora na državnoj cesti D-106, kod predjela Sveta Jelena u Pagu, odvijaju se u skladu s planom, potvrđeno je na gradilištu. Proteklih dana, zbog olujne bure i kiše, bilo je teže raditi, ali s poboljšanjem vremena, radovi su se ponovno zahuktali. Prema projektu, radovi će trajati šest mjeseci, odnosno do sredine kolovoza ove godine.

Zbog izgradnje rotora na snazi je privremena regulacija prometa. Na temelju sporazuma između Grada Paga i Hrvatskih cesta ishodovana je građevinska dozvola, radove financiraju Hrvatske ceste, a Grad Pag je izradio projektnu dokumentaciju, riješio imovinsko-pravna pitanja i otkup zemljišta. Troškovi izgradnje rotora iznose 6,5 milijuna kuna.
-Rotor je vrlo važan projekt za naš grad, a radi se o vrlo zahtjevnom infrastrukturnom projektu jer se mora pomicati postojeće instalacije. Radovi će u završnoj fazi ući i u turističku sezonu. Zbog toga molimo građane Paga za razumijevanje i strpljenje te da se koriste zaobilaznom cestom i poštuju privremenu regulaciju prometa, rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK