slusaonica01
livestream01

Radio Pag Izgradnja rotora i postavljanje elektroinstalacija

Na predjelu Sveta Jelena u Pagu postavit će se novi lampioni s led rasvjetom, a kućanstva će se spojiti na nove energetske kablove i imat će kvalitetniju opskrbu električne energije. Naime, u sklopu radova na izgradnji rotora na raskrižju državne ceste D-106 kod Svete Jelene, u nekoliko ulica u smjeru Starog grada, postavljaju se nove elektroinstalacije, kablovi za vanjsku rasvjetu i energetski kablovi za kućanstva.


"Položene su podzemne instalacije za vanjsku rasvjetu te su uklonjeni stari stupovi, a paralelno s time postavljeni su i novi energetski kablovi za domaćinstva tako da će imati puno bolju struju. U sljedećoj fazi postaviti će se lampioni s led rasvjetom te će nakon izvedenih radova i ovaj dio Grada Paga konačno dobiti kvalitetniju uličnu rasvjetu. Svi ostali radovi na izgradnji rotora odvijaju se prema planu i dogovorenoj dinamici radova," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK