slusaonica01
livestream01

Na Pagu će se u nedjelju 23. rujna održati Prva međunarodna regata "Osmerci na Pagu" koja će se voziti od od Zrća do Paga, stazom dugačkom 15 kilometara. Kako je potvrdio Branko Markota, dopredsjednik Veslačkog kluba Pag, na regatu se prijavilo 11 osmeraca.


"Izuzetno smo zadovoljni, to je sto veslača koji će u istom trenutku zaveslati kroz Pašku uvalu. S tehničke i organizacijske strane bit će sve po planu. Drago nam je što će sudionici doživjeti naš otok na najbolji način. Prema prognozi vremena bit će lijepo vrijeme i očekujemo kako će i s te strane sve biti u redu," rekao je Branko Markota.
Start regate je na plaži Zrće u 10:00 sati, a očekivani dolazak na cilj u Pag je između 11:00 i 12:00 sati. Cilj će biti između Mandrača i plaže Prosika. Markota je rekao kako će na regatu doći najbolji hrvatski veslači, uključujući braću Sinković.
"Jako smo zadovoljni zbog dolaska na Pag najboljih veslača i pozivam sve otočane na praćenje regate. Utrke osmeraca u cijelom svijetu pobuđuju veliko zanimanje i zbog toga je ova regata velika promidžba otoka Paga," rekao je Markota.
Organizatori regate su Veslački klub Pag i Veslački savez Hrvatske, a pokrovitelji su Grad Pag, Grad Novalja, Turistička zajednica Grada Paga i Turistička zajednica Grada Novalje. (Foto: ezadar.hr)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK