slusaonica01
livestream01

Radio Pag Na rotoru u Pagu postavljne asfaltni sloj

Na rotoru, koji se gradi na D-106, kod Svete Jelen u Pagu, završeni su radovi na drenaži i postavljen je prvi sloj asfalta. Paralelno s uređenjem središnjeg dijela rotora, radi se na izmještanju elektroinstalacija, postavljanju podzemnih elektrokablova do kuća na Svetoj Jeleni i uz cestu prema Starom gradu, gdje će se postaviti vanjska rasvjeta.

Na gradilištu rotora je potvrđeno kako se radi u skladu s projektom i kako će radovi biti završeni na vrijeme. Zbog izgradnje rotora na snazi je privremena regulacija prometa na dijelu D-106 i na gradskim prometnicama koje se spajaju s područjem na kojem se gradi rotor. Projekt izgradnje rotora vrijedan je 6, 5 milijuna kuna. Na temelju sporazuma između Grada Paga i Hrvatskih cesta, radove financiraju Hrvatske ceste, a Grad Pag je izradio projektnu dokumentaciju, riješio imovinsko-pravna pitanja i otkup zemljišta.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK