slusaonica01
livestream01

Radio Pag Finale Veslackog kupa

Na Pagu će se 22. rujna održati 3. Finale hrvatskog veslačkog kupa. Natjecati će se veslači iz Kupa Miljenka Finderlea te Kupa Dalmacije, a predstavljati će ih najbolje tri posade iz svakog kupa u izabranim disciplinama i kategorijama. Hrvatski veslački savez je svojim članovima, kao i svim simpatizerima veslanja i sporta uopće, uputio poziv za što većim odazivom na treće finale Hrvatskog veslačkog kupa.

U Veslačkom savezu Hrvatske navode kako podržavaju napor domaćina natjecanja, Veslačkog kluba „PAG“ i Grada Paga usmjeren prema osiguravanju najboljih uvjeta za održavanje finala Kupa i popularizaciju veslačkog sporta.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK