slusaonica01
livestream01

Radio Pag Brzo testiranje na COVID 19

U Zavodu za hitnu medicinu u Pagu počelo je brzo antigensko testiranje na COVID -19 koje je namijenjeno domaćem stanovništvu i turistima. Za jednu ili dvije osobe testiranje odrađuju djelatnici ispostave Zavoda za hitnu medicinu koji su u smjeni i ne treba se najavljivati. Testiranja za jednu ili dvije osobe su svaki dan u 07.00 sati i navečer u 19.00 sati.


Kada na testiranje dolazi veća grupa ljudi, potrebno je najaviti koliko točno ljudi dolazi i dogovoriti termin tri do četiri dana unaprijed putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Cijena brzog testa je 150,00 kn u ispostavi hitne medicine, izlazak na teren je 200,00 kn, a prijevod na engleski dodatno se plaća 50,00 kn.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK