slusaonica01
livestream01

Radio Pag Dani paske cipke

U Pagu će se od 24. do 26. lipnja održati Dani paške čipke. Trodnevni program održavat će se na nekoliko lokacija u gradu Pagu. U četvrtak, 25. lipnja održat će se nastup KUD-a Družine i Gradske glazbe Pag. U petak, 25. lipnja, u Atriju Kneževog dvora održat će se radionica paške čipke koju će voditi čipkarica Jasna Magaš.

U petak, 25. lipnja i subotu, 26. lipnja, u Kneževom dvoru, Galeriji paške čipke, Etno kući KUD-a Družina, crkvi Sv. Jurja i Benediktinskom samostanu sv. Margarite bit će postavljene prigodne izložbe koje će se moći razgledati od 09:00 do 12:00 sati i od 18:00 do 21:00 sat. U sklopu Programa dodijeliti će se priznanja Grada Paga te podjela certifikata za originalni suvenir Grada Paga. Organizatori Dana paške čipke su Turistička zajednica Grada Paga, Grad Pag i Društvo paških čipkarica Frane Budak.

PROGRAM:
ČETVRTAK, 24. 06.
GRADSKA GLAZBA PAG, ĐIR PO GRADU,
-20.00 SATI-OTVARANJE U ATRIJU KNEŽEVOG DVORA, NASTUP KUD–a DRUŽINA, OBILAZAK IZLOŽBI.

PETAK, 25.06.
ATRIJ KNEŽVOG DVORA:
-17.00 SATI-RADIONICA PAŠKE ČIPKE ( VODITELJICA RADIONICE JASNA MAGAŠ)
20.00 SATI–PODJELA PRIZNANJA GRADA PAGA

SUBOTA, 26.06.
20.00 SATI–PODJELA CERTIFIKATA ZA ORIGINALNI SUVENIR GRADA PAGA U ATRIJU KNEŽEVOG DVORA

IZLOŽBE:
-PRIZEMLJE KNEŽEVOG DVORA:
RADOVI ČIPKARICA OŠ JURJA DALMATINCA, RADOVI ČIPKARICA SŠ BARTULA KAŠIĆA, NOSIVA TRADICIJA, AUTORICA ROSANA FABIJANIĆ, FOTOGRAFIJE ELVIS ŠMIT
-GALERIJA PAŠKE ČIPKE, BENEDIKTINSKI SAMOSTAN SV. MARGARITE, CRKVA SV. JURJA: NAŠE ČIPKARICE, IZLOŽBA FOTOGRAFIJA RADIVOJ PASTORČIĆ.
-ETNO KUĆA KUD-a DRUŽINA

 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK