slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Komunalno redarstvo Općine Kolan obavijestilo je stanovnike Općine Kolan na obavezu sječe i uređenja grana stabala, živica i razno bilje koje s parcela prelaze na javne površine.

Navedene radnje potrebno je izvršiti kako se ne bi ugrožavala sigurnost prometa vozila i pješaka i kako se ne bi zaklanjala svjetlost javne rasvjete. Vlasnicima koji ne postupe prema ovoj obavijesti, bilje uz javne površine uredit će Čistoća i održavanje Kolan d.o.o. prema nalogu komunalnih redara, a na trošak vlasnika parcela. Ova obavijest se ne odnosi na dio šetnice u ulici Lungo Mare koja je tijekom turističke sezone pješačka zona i koja će se urediti u dogovoru s vlasnicima.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK