slusaonica01
livestream01

ala

Prvi dan škole u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu prvašiće su prigodnim programom dobrodošlice dočekali stariji učenici, ravnateljica škole Željka Zubović, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Paga Jasna Magaš, učiteljice, učitelji i ostali djeatnici škole. Dječji zbor Vijolice i sadašnji petaši pripremili su program za pravašiće i otpjevali im pjesme Dođi u školu i Škola me zove.


Prvašiće je na njima prikladan način pozdravila ravnateljica škole Željka Zubović koja im je poželjela dobrodošlicu. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je kako prvašićima i svim ostalim učenicima želi sretnu i uspješnu novu školsku godinu.
U OŠ Jurja Dalmatinca u Pagu ove godine je krenulo 16 prvašića, nekoliko manje nego prethodnih godina, a u područnim školama njih 7 i to 1 prvašić u Dinjiškoj i 6 prvašića u Povljani.

Dijana Vuleta /Radio Pag

prvi dan nastave za prvaše 1

prvi dan nastave za prvaše

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK