slusaonica01
livestream01

osdalmatinac radiopag

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu počinju radovi na preuređenju prizemlja škole koji će trajati dva mjeseca. Kat škole preuređen je u prošloj školskoj godini, a ravnateljica Željka Zubović potvrdila je kako bi radovi na preuređenju prizemlja trebali biti gotovi za 60 dana.


" U učionicama u prizemlju te u knjižnici, kuhinji, zbornici i administrativnim uredima na 1.katu preuredit će se elektroinstalacije jer su dotrajale, urediti zidovi i slično. Vrijednost radova je 800.000 kuna, a financiraju ih Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije s 500 000 kuna i Zadarska županija s 300. 000 kuna. Grad Pag će sudjelovati u opremanju učionica informatičkom opremom. Preuređenjem elektroinstalacija svaka učionica će moći imati pametnu ploču." - rekla je ravnateljica Zubović. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je kako je škola u Pagu prva na otoku uvela jednosmjenski rad. "Nakon 40 godina prvi smo na otoku uveli jednosmjenski rad i to je olakšalo školovanje i učenicima i roditeljima i nastavnom osoblju. Škola je u većem dijelu preuređena, radovi idu dalje, a mi ćemo kao Grad uvijek pomagati i surađivati sa školom. Sada ćemo financirati dio informatičke opreme, ali i raditi dalje na unapređenju kvalitete uvjeta rada za sve učenike i djelatnike škole. " rekao je gradonačelnik Fabijanić.

Dijana Vuleta/ Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK