slusaonica01
livestream01

gradonacelnik u beliscu1

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić boravio je u službenom posjetu Gradu Belišću. Tom prigodom održan je radni sastanak sa dr. Dinkom Burićem, gradonačelnikom Grada Belišća, Ljerkom Vučković, zamjenicom gradonačelnika Grada Belišća i Domagojem Varžićem, predsjednikom Gradskog vijeća Grada Belišća. Tema radnog sastanka bila je razmjena iskustava te mogućnost buduće suradnje na području gospodarstva, turizma i EU projekata.


„Izuzetno sam zadovoljan održanim sastankom na kojem smo razgovarali o temama koje se odnose na gospodarski i turistički razvoj gradova te na korištenje sredstava iz EU fondova”- rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Objava: Grad Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK