slusaonica01
livestream01

crkva sv. katarine

U subotu, 18.09.2021. godine u 19: 30 sati, u crkvi Sv. Katarine u Novalji dr.sc. fra Josip Blažević, provincijal Hrvatske Provincije svetoga Jeronima franjevaca konventualaca, održat će predavanje na temu "Duhovni nomadi u potrazi za identitetom (joga, NewAge, bio energija)". Organizator predavanja je Pokret za život ogranak Novalja, a organizatori navode kako su predavanje organizirali jer je sve veća prisutnost istočnjačkih praksi koje su protivne katoličkom nauku i koje već duže vrijeme galopirajućom brzinom stižu u Europu, te se sve više šire i nastanjuju u Europi.


"Nismo trebali puno zagrebati ispod površine navedenih tema da bi otkrili sve veću rasprostranjenost istih. Ono što nas najviše brine je apsolutna neinformiranost o opasnostima koje se kriju iza prakticiranja takvih praksi kod velike većine katolika. Stoga je glavni cilj ovog predavanja informirati što veći krug slušatelja. Jedan od vodećih karizmatika i evangelizatora našeg doba, otac James Manjackal sa sigurnošću tvrdi da se Europsko udaljavanje od Boga upravo dogodilo zbog prakticiranja raznih istočnjačkih praksi, u čemu posebno prednjači joga zapakirana u kombinacijama raznih tjelovježbi. O samoj štetnosti navedenih praksi ocu Jamesu svjedočili su mnogi ljudi s izrazitim duhovnim problemima. " - navode iz Pokreta život.

Dijana Vuleta/Radio Pag

PLAKAT

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK