slusaonica01
livestream01

Rukomet

U ponedjeljak, 27. rujna 2021. godine održan je sastanak Upravnog odbora Rukometnog kluba Pag na kojem su dogovorene osnovne smjernice rada kluba u narednim mjesecima. Trenutno je u Školi malog rukometa upisano 39 djece u dobi od 6 do 15 godina, dok je Školu odbojke rukometnog kluba Pag upisano 26 djece u dobi od od 6 do 15 godina. Rukometni klub Pag sa školom malog rukometa i odbojke započinje 5.10.2021. godine u Školskoj športskoj dvorani Pag, po sljedećem rasporedu:

 

  • Utorkom od 18:30 do 19:45 – ŠKOLA MALOG RUKOMETA
  • Utorkom od 19:45 do 21:00- ŠKOLA ODBOJKE
  • Utorkom od 21:00 do 22:00 – ODBOJKA ILI RUKOMET ZA STARIJI ČLANOVE - USKORO
  • Četvrtkom od 18:30 do 19:45 – ŠKOLA ODBOJKE
  • Četvrtkom od 19:45 do 21:00 - ŠKOLA MALOG RUKOMETA
  • Četvrtkom od 21:00 do 22:00 – ODBOJKA ILI RUKOMET ZA STARIJE ČLANOVE

Upisi u programe su zatvoreni te je postignut maksimalni broj djece s kojima se može raditi, a ujedno je i dopušten sukladno epidemiološkim mjerama.
"Moramo napomenuti da kompletan program nije rekreativnog karaktera, već profesionalnog s ciljem razvoja sporta i klupske igre na području otoka Paga.
U program su uključeni profesionalni, licencirani treneri; za rukomet Nikolina Prtorić i za odbojku Toni Galić, također uključeni su i razni predavači iz sportskih klubova koji će jednom mjesečno održavati predavanja za roditelje (kineziolozi, športska medicina, športski psiholozi, nutricionisti i sl.).
"Cilj nam je stvoriti zdravu sredinu s kompletnim programom razvoja djece u sportu, te omogućiti djeci, kao i roditeljima kvalitetnu edukaciju i kompletnu brigu oko razvoja djeteta i njegovog zdravlja.
Mjesečna cijena Programa Škole rukometa i odbojke je:

  • RUKOMET (6 do 15 god) - 180,00 kuna po polazniku ili 120,00 kuna po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klubsku iskaznicu i 10% popusta u svim Decathlon prodavaonicama u RH uz predočenje klubske iskaznice
  • ODBOJKA (6 do 15 god) - 180,00 kuna po polazniku ili 120,00 kuna po polazniku ako su dvoje ili više djece iz iste obitelji (braća, sestre) – cijena uključuje 2 treninga tjedno, sve radionice za roditelje i djecu, majicu kluba, prijevoz na takmičenja i obroke, klubsku iskaznicu i 10% popusta u svim Decathlon prodavaonicama u RH uz predočenje klubske iskaznice
  • RUKOMET (stariji) - 100,00 kuna po polazniku – cijena uključuje 1 trening tjedno, sve radionice, majicu kluba, klubsku iskaznicu i 10% popusta u svim Decathlon prodavaonicama u RH uz predočenje klubske iskaznice
  • ODBOJKA (stariji) - 100,00 kuna po polazniku – cijena uključuje 1 trening tjedno, sve radionice, majicu kluba, klubsku iskaznicu i 10% popusta u svim Decathlon prodavaonicama u RH uz predočenje klubske iskaznice


Svi treninzi su zatvorenog tipa, bez roditelja kako bi se mogla postići maksimalna koncentracija i pažnja polaznika, ali i zbog epidemioloških mjera.
"Poštovani polaznici ŠKOLE MALOG RUKOMETA vidimo se u utorak 5.10.2021. godine u 18:30 u Školskoj sportskoj dvorani u Pagu – ponijeti čiste tenisice, vodu, rezervnu majicu i ručnik.
Poštovani polaznici ŠKOLE ODBOJKE vidimo se u utorak 5.10.2021. godine u 19:45 u Školskoj sportskoj dvorani u Pagu – ponijeti čiste tenisice, vodu, rezervnu majicu i ručnik.
Za više informacija slobodno nam se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili predsjedniku kluba Juri Orliću na 0997 896 117. Sve informacije pratite na službenim web stranicama kluba http://www.rk-pag.hr.

Na kraju zahvaljujemo se svim sponzorima; Gradu Pagu, TZ Grada Paga, Komunalnom društvu Pag d.o.o., Cratis d.o.o, projektu Novalja4Kids, Gtgrupa d.o.o, TJstudio, TJsupport, Papirnici Sabalić, Turističkoj agneciji Perla, Zir d.o.o., Čistoći Pag d.o.o. i generalnom sponzoru DECATHLON Hrvatska na pomoći oko organizacije ljetnih radionice i općenito financijskoj pomoći u organizaciji i financiranju kluba. Osobito bi se zahvalili Maidi Arslanagić koja nas stručno savjetuje i prati kroz naš rad i kao član Uprave kluba pomaže u edukaciji trenera."

objava RK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK