slusaonica01
livestream01

edukacija iznajmljivaci

U Pagu će se 6. listopada, u Kneževom dvoru, od 13:00 do 15:00 sati, održati edukacija za male iznajmljivače. Organizator je Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji sa Savjetovalištem za obiteljski smještaj Interligo d.o.o.. Predavanja će održati Anamarija Cicarelli i Meri Čizmić Kraljević. Organizatori napominju da je edukacija obavezna za one koji su ušli u klub kvalitete "Welcome".


"Molimo zainteresirane za potvrdu dolaska najkasnije do srijede, 30. rujna 2021. godine jer je zbog pandemije broj sudionika u dvorani bitno ograničen. Dezinfekcija ruku na ulazu u dvoranu bit će obavezna kao i nošenje maski," navode organizatori.
Potvrdu dolaska treba poslati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Svi sudionici edukacije dobit će Certifikat AP+ kojeg Savjetovalište za obiteljski smještaj i specijalizirani časopis "Apartman Plus" dodjeljuju malim iznajmljivačima. Teme o kojima će se govoriti su "Što moramo znati o našim gostima?", "Kako gosti biraju destinaciju", "Kako nas gost pronalazi", "Tko su naši gosti", "Fu–turisti i ekologija", "Naš smještaj na kraju sezone", "Koliko je traga pandemija ostavila na našem objektu", "Kada i što mijenjati u objektu", „Ja bih da mi netko vodi apartmane“, "Vođenje poslovanja apartmana ili kuće za odmor", "Troškovi poslovanja", "Upravljanje cijenama", "Pravila poslovanja", "Oglašavanje", "Priprema za rad s portalima", "Pravila poslovanja s Booking.com-om i Airbnb.com-om", "Partnerstva na portalima", "Analitika na portalima", "Učinkovito oglašavanje putem Google Mape", "Facebook stranica za apartman ili kuću za odmor", "Oglašavanje putem FB grupa", "Kako napraviti web za svoj objekt", "Alati za pomoć kod samostalnog oglašavanja", "Self check in i check out" i "Najčešće nedoumice iznajmljivača".

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK