slusaonica01
livestream01

R 10

U Pagu će se u petak, 22. i u subotu 23. listopada održati Memorijalni malonogometni turnir u prigodi obilježavanja tridesete godine od pogibije hrvatskog branitelja Evelina Maržića. Memorijalni turnir organiziraju UHVDR Grada Paga i Grad Pag. Turnir će se održati na novoizgrađenom igralištu s umjetnom travom na Julovici u Pagu.

Organizatori pozivaju zainteresirane da ekipe prijave na turnir te da svojim sudjelovanjem u ovom hvalevrijednom memorijalu, uveličaju događaj. Prijave i informacije o turniru na broj 098/778-302. Za sudjelovanje na turniru nema kotizacije. Organizatori pozivaju žitelje Grada Paga da svojim prisustvom daju značenje ovom događaju. Za vrijeme turnira poštivat će se epidemiološke mjere.
Evelin Maržić, hrvatski branitelj, Pažanin, rođen je 1967. godine, a na početku Domovinskog rata uključio se u obranu Hrvatske. Poginuo je na ratištu pored Kupe kod Siska 25. listopada 1991. godine.
Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK