slusaonica01
livestream01

foto za sadnju

Marin Buljanović, učitelj informatike u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu, pokrenuo je akciju uzgoja sadnica hrasta medunca i crnike i njihovu sadnju. U sadnju hrasta medunca i crnike uključit će se učenice i učenici 4. razreda Osnovne škole Jurja Dalmatinca.

Sadit će se jednogodišnje sadnice visoke oko trideset centimetara koje je Marin Buljanović sam uzgojio. Buljanović je o sadnji hrasta medunca i crnike razgovarao s gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem koji je podržao akciju i rekao kako će Grad Pag pomoći nabavom kolaca i mreža potrebnih pri sadnji.
-Razgovarali smo i o području na kojem bi mogli postaviti sadnice i dogovorili smo da se to napravi na području Blata, gdje se uređuje zelena površina, rekao je Marin Buljanović.
To je početak akcije sadnje hrasta medunca i crnike koja će se nastaviti i na drugim područjima Grada Paga.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK