slusaonica01
livestream01

Listopad turisti

Listopad se primiče svojem kraju, a na otoku Pagu još ima turista. Prema podacima nekoliko putničkih agencija koje popunjavaju turističke kapacitete na području otoka Paga, na Pag dolaze organizirane grupe turista, ali ima i individualnih gostiju. Najčešće dolaze iz Njemačke i Italije.

Dolaze uglavnom na tri do četiri dana, a najčešće krajem tjedna. Privlači ih lijepo vrijeme i ugodne dnevne temperature zraka, a vrijeme uglavnom provode u šetnji i obilasku otoka. Velika većina turističkih kapaciteta u obiteljskom smještaju već od sredine rujna zatvorila je svoje objekte za iznajmljivanje, a i većina otočnih hotela ne radi. No, za turiste, koji u ovo dobe godine dolaze na otok, ima dovoljno kvalitetnog smještaja.


Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK