slusaonica01
livestream01

turnir

U organizaciji Grada Paga i UHVDR Grada Paga završen je Memorijalni malonogometni turnir "Evelin Marzic", Pag 2021. Na turniru je sudjelovalo 9 ekipa s otoka Paga. Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa MNK Pag, drugo mjesto pripalo je ekipi Dvorana, a treće mjesto osvojila je ekipa SD Mornar iz Novalje.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Dario Vujović iz SD Mornar iz Novalje. Titula najboljeg strijelca turnira pripala je Antoniu Maržiću iz MNK Pag. Za mladu golmansku nadu izabran je Dino Škoda iz MNK Stari dvor. Najboljim igračem turnira proglašen je Marin Fabijanic iz MNK Dvorana.

Josip Portada / Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK