slusaonica01
livestream01

Cijepljenje u Pagu 2022

Prema izvješću Stožera civilne zaštite Grada Paga, u srijedu, 5. siječnja ove godine od 11:00 do 13:00 sati u prizemlju Kneževog dvora u Pagu organizirat će se 1-2022 cijepljenje protiv bolesti COVID-19. Cijepit će se I., II. i III. doza cjepiva proizvođača Comirnaty (Pfizer/ BioNTech), Moderna i Janssen (Johnson & Johnson). Cijepiti se mogu građani s područja otoka Paga, domaći i strani gosti.

Cijepljenje je besplatno. Svi oni koji su već cijepljeni I. i/ili II. dozom moraju ponijeti karton cijepljenja. Obavezno ponijeti osobnu i zdravstvenu iskaznicu s OIB brojem. Cijepljenje će provoditi doktori opće medicine Grada Paga i epidemiološka služba Zadarske županije.

Objava: Stožer civilne zaštite Grada Paga

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK