slusaonica01
livestream01

skola po modelu A

U Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca Pag i Srednjoj školi Bartula Kašića Pag počela je nastava po modelu A. Naime, Stožer civilne zaštite Grada Paga je u skladu sa epidemiološkom situacijom na području Grada Paga, temeljenoj na evidenciji primarne zdravstvene zaštite, donio preporuke po kojima se od 10. do 17. siječnja nastava odvijala po modelu C, odnosno nastava na daljinu. Također, u tom razdoblju bile su obustavljene sve sportske aktivnosti, treninzi sportskih udruga, utakmice, sportske pripreme i sportska gostovanja. Uz to, u tom razdoblju bila su obustavljena sva planirana javna okupljanja, javne izvedbe, domjenci i slična druženja koja uključuju veći broj ljudi.

 


"Samo zajedničkim naporima možemo postići rezultate. Cilj je da što manje naših građana obolijeva od virusa Sars-cov-2 , pa molimo da se svi drže preporuka kako bi čim prije smanjili broj teških oboljenja i hospitalizacija. Odgovornim ponašanjem možemo smanjiti širenje zaraze korona virusa jer svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana.", navode u stožeru Civilne zaštite Grada Paga.


Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK