slusaonica01
livestream01

Radovi na uredenju Doma kulture u Pagu

U tijeku su radovi na uređenju unutrašnjosti Doma kulture u Pagu. Djelatnici gradske tvrtke "Pag II" rade na obnavljanju stropa, a u planu je uređenje zidova te cjelokupne unutrašnjosti Doma kulture.

U prvoj fazi radova na uređenju Doma kulture skinut je stari krovni pokrov i postavljen je novi. Za uređenje krova Doma kulture između Grada Paga i Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU potpisan je ugovor o sufinanciranju sanacije krovišta, a prema Ugovoru vrijednost radova je 644. 000 kuna. Za sredstva EU Grad Pag nominirat će uređenje pozornice, promjenu stolica, postavljanje klima uređaja i drugo što je potrebno za kvalitetno korištenje Doma kulture.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK