slusaonica01
livestream01

Odbojkaski klub Fortuna Pag

U petak, 13. svibnja 2022. godine, odbojkašice Odbojkaškog kluba Fortuna iz Paga odigrale su svoju prvu prijateljsku utakmicu protiv Odbojkaškog kluba Split. Utakmica se odigrala u prostoru Sportskih objekta Poljud u sportskoj dvorani Poljud.

Nakon više od dva i pola sata neprekidne igre protiv drugoligaškog kluba OK Split, OK Fortuna zabilježila je poraz. Još mlada odbojkaška ekipa Fortune, pružila je hvale vrijedan otpor uigranijim protivnicama iz OK Split, ali na koncu iskustvo je prevagnulo na stranu Splita. Odbojkašice Fortune predvodio je trener Toni Galić.
"Neizmjerno smo ponosni na naše cure i iznimno nam je drago što smo odigrali ovu utakmicu u rodnom gradu našeg trenera Galića. Cilj je bila dobra zabava i stvaranje osjećaja tima kod djece raznih dobnih skupina. Iskustvo i višegodišnja igra OK Split je prevagnulo na stranu Splita, na nama ostaju pripreme i uigravanje za nadolazeću odbojkašku sezonu 2022/2023. godine i ulazak u županijsku ligu. Nastavljamo s treninzima do 1. lipnja 2022. godine nakon čega kreće ljetni odmor, a već u devetom mjesecu, krećemo s pripremama za ligaška natjecanja," rekla je predsjednica OK Fortuna, Tihana Orlić.

Radio Pag
Foto: Jure Orlić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK