slusaonica01
livestream01

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku o kretanju stanovništva u Republici Hrvatskoj, Grad Novalja se nalazi na top 10 po broju novopridošlih stanovnika, odnosno na listu od deset gradova u Hrvatskoj u kojima se povečava broj stanovnika.

Čak devet od deset gradova s najvećim brojem doseljenih stanovnika nalazi se na obali, a jedini kontinentalni grad na listi je Samobor. Novih stanovnika najviše ima u Dubrovniku, a na top listi 10 gradova sa znatnim povećanjem stanovništva su Novalja, Kaštela, Solin, Vodice, Umag, Krk, Poreč, Supetar i Samobor. U Novalji se broj stanovnika od 2011. godine povećao za 10,8 posto. Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo je za poslovni. hr rekao kako trend doseljavanja u Novalju traje već 20 godina i s ponosom ističe kako su se doseljenici dobro integrirali u društvo, mnogi od njih su u Novalji osnovali obitelji i da se njihova djeca danas osjećaju Novaljcima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK