slusaonica01
livestream01

Grad Novalja, a time i cijeli otok Pag, dobili su devet biciklističkih vodiča. Naime, u organizaciji Turističke zajednice Grada Novalje, u suradnji s Istarskom razvojnom turističkom agencijom, u Novalji je održana edukacija za biciklističke vodiče koju je uspješno završilo devet polaznika.

Program edukacije biciklističkih vodiča održavao se u Gradskoj knjižnici "Ivan Palčić". U sklopu programa učilo se gradivo važno za pružanje kvalitetne i sigurne usluge biciklističkih vodiča, kartografija, orijentacija, fiziologija, sportska prehrana i trening, izrada biciklističkih paketa, upravljanje grupom biciklističkih turista i vođenja, prva pomoć, tehnike vožnje, terensko servisiranje bicikla i upoznavanje sa zakonskom regulativom. Voditelj programa edukacije bio je biciklist Martin Čotar.
"Veliko hvala gospodinu Martinu Čotaru i njegovim suradnicama iz IRTE na odličnim prezentacijama i nesebičnom dijeljenju svojih iskustava, stečenim tijekom petnaest godina rada na razvoju cikloturizma u Hrvatskoj," navode u Turističkoj zajednici Grada Novalje.
Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK