slusaonica01
livestream01

Radio Pag Lucica Katine

Radovi na uređenju lučice Katine odvijaju se prema planu. Za vrijeme radova na učvršćivanju obalnog zida od mosta do dječjeg igrališta na Katinama, koristila se teška dizalica, a u poslove su bili uključeni i ronioci. Popunjene su kaverne na obalnom zidu koje su tijekom vremena nastale zbog djelovanja mora. Radovi se nastavljaju izgradnjom obalnog zida na malom nasipu. U lučici Katine postavljena su i dva pontona.

Očekuje se kako će radovi biti završeni do travnja. U uređenoj lučici Katine bit će više od 300 vezova za brodice. Građani koji žele vezove u lučici Katine mogu se, nakon završetka radova, javiti tvrtki Pag II gdje će dobiti sve potrebne informacije.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK