slusaonica01
livestream01

Radio Pag MK Paska bura 03

Moto klub "Paška Bura", u subotu 25. svibnja ove godine organizira 10. jubilarni rođendanski party na kojem se, kao i dosadašnjih godina, očekuje veliki broj posjetitelja iz Hrvatske, ali i iz inozemstva. Prema programu rođendanskog partya članovi i članice MK "Paška Bura" će, uz piće dobrodošlice, dočekati svoje goste na Staroj rivi.

U 18:00 sati krenut će defile po gradu Pagu i do Košljuna. U Košljunu će, za sve sudionike defilea, biti pripremljena prigodna zakuska. Navečer će se, u Drugom magazinu, održati zabavni program. Nastupit će poznate grupe Opća Opasnost, Pleteri i Torpedo Band, uz tehničku podršku TD SOUND-a. Nastupe grupa dodatno će zagrijati i plesom popratiti go-go plesačice.
Prema programu, u ponoć će se rezati rođendanska torta, a sve će biti popraćeno spektakularnim vatrometom. Za posjetitelje je organiziran free camping, a oni koji ne žele kampirati, mogu se smjestiti u pansionu "Mario" po promotivnim cijenama. Proslava jubilarnog, 10. rođendana MK "Paška bura" održat će se pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turističke zajednice grada Paga i pod medijskim pokroviteljstvom Radio Paga.
Zainteresirani sve informacije o proslavi, smještaju, programu i ostalom, mogu dobiti od Gregija, člana MK "Paška bura" zaduženog za kontakte, na broj 091 549 9757.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK