slusaonica01
livestream01

Radio Pag DVD Novalja

Gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo prisustvovao je u Vodicama svečanom potpisivanju Ugovora o sufinanciranju Projekta „Rekonstrukcija zgrade DVD-a Novalja“. Projekt je vrijedan 7.237.374,98 kuna, a bespovratna sredstva iznose 5.789.899,98 kuna, odnosno 80 %. Projekt je apliciran u kolovozu 2018. na natječaj tipa operacije 7.4.1 Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske.


Nakon osiguranih 5.802.888,00 kn bespovratnih sredstava za Projekt „Rekonstrukcija i dogradnju Dječjeg vrtića „Carić“, projekt „Rekonstrukcija zgrade DVD-a Novalja", predstavlja drugi projekt koji se sufinancira iz Mjere 7., na području Grada Novalje.
Mjerom 7 financiraju se ulaganja u poboljšanje životnih uvjeta u ruralnim sredinama, razvoj ruralnog gospodarstva te poticanje društveno-ekonomske održivosti sufinanciranjem ulaganja izrade kvalitetnih lokalnih strateških dokumenata, rekonstrukcije i izgradnje cestovne i komunalne infrastrukture, izgradnje objekata namijenjenih predškolskom odgoju, kulturnim i društvenim aktivnostima te širenju sportsko-rekreacijskih sadržaja čime se stvaraju preduvjeti za poticanje društveno-gospodarskog rasta i zaustavljanje depopulacijskog trenda.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK