slusaonica01
livestream01

Radio Pag MK Paska bura party

Sve je spremno za sutrašnji 10. jubilarni rođendanski party Moto kluba "Paška bura". Članovi MK "Paška bura" uredili su Drugi magazin za veliki koncert Opće opasnosti, Pletera i Torpedo banda. Uz to osigurali su slobodno kampiranje za sudionike, a oni koji neće kampirati mogu se smjestiti u pansionu "Mario" po povoljnim cijenama.

U subotu poslijepodne oko 17:00 sati članice i članovi MK "Paška bura" će na Staroj rivi dočekati goste uz piće dobrodošlice. U 18:00 sati krenut će defile po gradu Pagu, a nakon obilaska Paga motociklisti će krenuti u Košljun. U Košljunu će, za sve sudionike defilea, biti pripremljena prigodna zakuska. Zabavni program će se održati navečer u Drugom magazinu. Za dobru zabavu pobrinut će se grupe Opća Opasnost, Pleteri i Torpedo Band, uz tehničku podršku TD SOUND-a, a nastupe grupa dodatno će zagrijati i plesom popratiti go-go plesačice. U ponoć će se rezati rođendanska torta, a na Staroj rivi bit će veliki vatromet. Organizator je MK "Paška bura", pokrovitelji su Grad Pag i Turistička zajednica grada Paga, a medijski pokrovitelj je Radio Pag.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK