slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Fortica festival Pag

Kod utvrde Fortica, kod Ljubačkih vrata i Paškog mosta održat će se veliki Fortica festival. Organizator je Fortica team, a glavni ciljevi pokretanja festivala su prezentacija isključivo domaćih glazbenika, DJ-a i producenta i njihovo predstavljanje na jedinstvenim povijesnim lokacijama otoka Paga. Prvi u nizu je dvodnevni FORTICA FESTIVAL koji će se održati 29. lipnja u blizini utvrde Fortica iz 17.stoljeća, a 30. lipnja u jednom od najljepših klubova na otoku.

Festini Party Boat će prvog dana festivala isploviti s paške rive i ponudit će nezaboravno putovanje Velebitskim kanalom. Proći će ispod Paškog mosta i doći do utvrde Fortica u pravo vrijeme, prije koncerta elektro pop benda Niplepeople. U zalazak Sunca za pravi ljetni ugođaj biti će zaduženi Mate Kokic @ Festini warm up party. Strast, sloboda izražavanja i originalnost je ono što se očekuje od ovog čovjeka. Za njega nema granica, on pomiče granice minimala, elektra i tech-housa. On je jednostavno drugačiji. Uz glazbu možete osjetiti pozitivne vibracije i sjajnu atmosferu. Mario Dragija @ Festini warm up party. Domaći dečko koji je suncem okupanu Dalmaciju zamijenio životom u Zagrebu. Njegovi setovi su puni duboke melodije uz snažan vokal, a deep house mu je prirodni stil. Fortica Team će idućih dana redovito obavještavati o izvođačima, cijenama i nabavi ulaznica i svim pojedinostima programa Fortica festivala.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK