slusaonica01
livestream01

Radio Pag blagdan Mala Gospa u Pagu

U Pagu je svečano proslavljen blagdan Male Gospe, blagdan rođenja Blažene Djevice Marije. Proslava je počela s jutarnjom misom kod benediktinki i u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja.

U 17:00 sati iz Zborne crkve Marijinog Uznesenja u Pagu krenula je svečana procesija kojom je kip Majke Božje prenesen u svetište u Starom gradu. Nakon dolaska procesije u Stari grad, u crkvi Uznesenja Marijina, bila je misa. Dan prije Male Gospe, u subotu 7. rujna, u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja bilo je bdijenje-meditativna večer kroz riječ i glazbu. Kip Majke Božje se u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja u Pagu nalazio od Vele Gospe. Kroz to vrijeme, tisuće vjernika s otoka Paga, iz raznih krajeva Hrvatske, ali i iz inozemstva, molilo je pred kipom, a svakog dana bila je krunica i ružarij.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK