slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Art Sea Novalja

U organizaciji Centra za kulturu Grada Novalje, u Novalji je održan Art Sea Jazz festival Novalja.

Art Sea Jazz festival Novalja novi je projekt Centra za kulturu Grada Novalje kojim se želi Novaljcima i turistima koji su izabrali mirniji rujan za svoj odmor, nakon naporne turističke sezone i ljetnih gužvi, pružiti užitak slušanja jazz glazbe.
"Namjera je da ovaj festival postane tradicionalna manifestacija koja će se svake godine održavati u rujnu, te zauzeti zapaženo mjesto na svjetskoj jazz sceni," kažu u Centru za kulturu Grada Novalje.
Na festivalu su nastupili harmonikaš Simone Zanchini, gitarist Ratko Zjača, basist Stefan Bartus, bubnjar Jože Zadravec, pjevač Mladen Delin, pijanist Gegor Ftičar, basist Marko Korošec i bubnjar Klemens Marktl.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK