slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Dabo gradonacelnik Novalje

Grad Novalja je među finalistima pet malih gradova u Republici Hrvatskoj u kategoriji gospodarstva i u kategoriji za najbolji mali grad po kvaliteti življenja.


O tome je gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo za Radio Pag rekao:
"To je veliko priznanje za napore, ne samo za Grad Novalju i gradsku upravu i mene kao gradonačelnika, nego i za sve naše gospodarstvenike, poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova. Rezultat je to jedne kvalitetne dvosmjerne komunikacije između realnog sektora, gospodarstva i Grada Novalje. Nominacija za najbolji mali grad u kategoriji gospodarstva je jako značajna, ali je još veće priznanje nominacija u kategoriji kvalileta života našem gradu. Sve to je poticaj da nastavimo dalje, puno je posla, a ovo priznanje je samo putokaz. Potrebno je što više realni sektor približiti javnoj upravi. Gospodarstvo Novalje je dovoljno snažno i to je privuklo nove stanovnike, naše nove sugrađane, a tu je onda Grad Novalja koji raznim mjerama mora upravo tim novim stanovnicima omogućiti lakši ostanak u Novalji. To je posebno važno sada kada je u Hrvatskoj trend iseljavanja, a mi u Novalji s tim nemamo problema. Dapače, mlade obitelji dolaze živjeti u Novalju. Možete imati sve, ali ako nemate ljude, sve je uzalud, jer ljudi su najvažniji kapital."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK