slusaonica01
livestream01

Radio Pag Gradsko vijece proracun

Na 16. sjednici Gradskog vijeća Grada Paga donesen je proračun Grada Paga za 2020. godinu u iznosu od 48. 770. 000 kuna, što je na razini proračuna za 2019. godinu. Na sjednici nisu bili nazočni vijećnici SDP-a, Paške stranke i vijećnik HLMZP-a, tako da je o svim točkama dnevnog reda odlučivalo sedam vijećnika.

Donesena je druga Izmjena i dopuna proračuna za 2019.godinu i projekcije za 2020. i 2021. godinu, druga izmjena Programa gradnje objekata i uređaja komunalne održavanje za 2019. godinu, druga Izmjena Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2019.godinu, Izmjena Programa javnih potreba u sportu za 2019.godinu, Izmjena Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi za 2019.godinu, izmjena odluke o utrošku sredstava boravišne pristojbe za 2019 godinu, Odluka o izvršavanju Proračuna Grada Paga za 2020.godinu, Program javnih potreba u socijalnoj skrbi za 2020.godinu, Odluka o davanju na upravljanje i korištenje odlagališta Sv. Kuzam, Odluka o Izmjeni i dopuni Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja dijela naselja Košljun, Odluka o izmjeni Odluke o komunalnoj naknadi, Odluka o određivanju prinudnog upravitelja za stambene zgrade na području Grada Paga za koje suvlasnici zajedničkih dijelova nisu osigurali upravitelja, Odluku o zabrani izvođenja građevinskih radova tijekom turističke sezone, Odluku o izmjeni Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama te divljim životinjama, Odluku o naknadi za izvlaštenje zemljišta u svrhu izgradnje nerazvrstanih cesta na području obuhvata Urbanističkog plana uređenja naselja Šimuni, Odluku o davanju suglasnosti Dječjem vrtiću Paški mališani Pag za nabavu električnog vozila, Odluku o izboru Povjerenstva za proračun i financije, Odluku o izboru Povjerenstva za imovinsko pravna pitanja i Odluku o imenovanju Komisije za priznanja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK