slusaonica01
livestream01

Britanski The Telegraph je u seriji članaka o najboljim jelima u najpoznatijim europskim destinacijama, sastavio listu deset jela koja posjetitelji Hrvatske ne bi smjeli propustiti.

Na listi se nalazi salata od hobotnice, crni rižoto, tjestenina s tartufima, brudet, škampi na buzaru, svježa riba, sarma, janjetina i jela ispod peke. Međutim, kao najbolje jelo britanski The Telegraph preporučuje paški sir Sirane Gligora iz Kolana.
U članku o paškom siru Sirane Gligora među ostalim se navodi: "Stjenoviti otok Pag poznat je po svojoj izdržljivoj ovci koja se hrani divljim biljem, poput ružmarina. Ovčje mlijeko koristi se za stvaranje paškog sira, koji dozrijevanjem postaje sve teži, suši i slaniji, nešto poput talijanskog pekorina. Svakako posjetite Siranu Gligora na Pagu."

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK