slusaonica01
livestream01

U Novalji već dvadeset četiri godine djeluje Glazbena škola Mirković na kojoj predaju ugledni glazbeni pedagozi i glazbenici. Kako je rekla Olivera Mirković, voditeljica Glazbene škole Mirković, u školi je glazbenu poduku stekao velik broj učenika, od kojih su se neki nastavili baviti glazbom, kao glazbenici ili glazbeni pedagozi.


"Ove godine smo imali dvadesetak polaznika koji će imati završni koncert u sklopu proslave za Dan Grada Novalje," rekla je Olivera Mirković.
Od iduće školske godine Grad Novalja će sufinancirati upisninu u Glazbenu školu Mirković.
"Izuzebnto smo zahvalni Gradu Novalji na stalnoj podršci, a odluka o sufinanciranju upisnine sigurno će utjecati na povećanje broja učenika u našoj školi, što nas posebno raduje," rekla je Olivera Mirković.
Učenici Glazbene škole Mirković održavaju koncerte i nastupaju na raznim glazbenim manifestacijama u Hrvatskoj.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK