slusaonica01
livestream01

Radio Pag Pcelari Novalja

Pčelari su, zbog loših vremenskih uvjeta, imali dosta štete u pčelinjacima i gubitke u prinosima. Zbog toga Grad Novalja odobrava isplatu jednokratne financijske pomoći pčelarima u iznosu od 50 kuna po pčelinjoj zajednici, odnosno košnici. Naknade će se isplaćivati iz sredstava proračuna za 2019. godinu, sa stavke Potpore za poljoprivredu, obrt, malo i srednje poduzetništvo. Jednokratna financijska pomoć će se isplaćivati isključivo pčelarima s područja Grada Novalje upisanima u Evidenciju pčelara i pčelinjaka i koji su ažurirali svoje podatke u navedenoj Evidenciji za 2019. godinu.


Pčelari s područja Grada Novalje upisani u Evidenciju pčelara i pčelinjih zajednica obvezuju se do 27. prosinca ove godine dostaviti Zahtjeve za dodjelu jednokratne financijske pomoći uz presliku Upisnika u Evidenciju pčelara i pčelinjaka (EPP) i Obrazac Privole, osobno u Pisarnicu Grada Novalje ili poštanskim putem.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK